Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlasím, aby Ubytování Dyje (dále jen „Správce“), zpracovával mé osobní údaje pro marketingové účely spočívající v nabídce ubytovacích a souvisejících služeb poskytovaných Správcem, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) ve znění pozdějších předpisů a v souladu s nařízením č. 2016/679 „GDPR“, na dobu neurčitou, nebo do odvolání tohoto mého souhlasu. 

Potvrzuji, že jsem obeznámen se svými právy související se zpracováním mých osobních údajů, zejména

  • na přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo jejich výmaz, nebo omezení zpracování;
  • vznést námitku proti zpracování;
  • na přenositelnost údajů ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu;
  • kdykoliv souhlas se zpracováním odvolat;
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Dále potvrzuji, že jsem obeznámen se způsobem nakládání s mými osobními údaji a jejich zpracováním, zejména

  • mé osobní údaje jsou zpracovány pouze v rozsahu, ve kterém byly mnou poskytnuty a pouze pro shora uvedené účely;
  • s mými údaji jsou prováděny následující úkony: uložení do databáze, úpravy v případě, že je doplním nebo se dožádám úprav, vyhledávání, třídění a likvidace po uplynutí shora uvedené lhůty pro zpracování nebo po odvolání mého souhlasu.

V případě uplatnění výše uvedených práv se mohu ve věci ochrany mých osobních údajů obrátit na emailovou adresu info@ubytovanidyje.cz nebo na telefonní číslo +420 737 11 13 21.

Novinky a aktuality

Znojemské historické vinobraní - 38. ročník ve dnech 9. - 11. 9. 2022

Ve dnech 9. - 11. září 2022 se ve Znojmě uskuteční 38. ročních Znojemského historického vinobraní. Svátek vína se vším co k tomu patří. Na hudební scéně podle organizátorů vystoupí např. Chinaski, Tepee, Marek Ztracený, Poletíme! Lenny, Richard Müller, The Atavists, James Harries, Fast Food Orchestra, Pavel Calta, nebo slovenský lidový soubor SĽUK, který patří k největším lidovým souborům ve střední Evropě. Bude také koncert Lucie Bílé s kapelou Petra Maláska. Tradičního historického průvodu se zúčastní 250 učinkujících. Stále máme ještě v tomto termínu volné pokoje.

Tip na výlet - za vínem na Znojemsko

Tip na výlet - za vínem na ZnojemskoPro všechny milovníky vína máme tip na návštěvu klasického vinného sklepa. Zimní měsíce jsou ideálním časem na ochutnávky vín a případně i turistiku. Poznejte Znojmo a jeho okolí v zimě. Využijte naší nabídky. Pokud přijedete na jeden den tak se Váš program soustředí na návštěvu vinného sklepa. Předtím však můžete ještě na pár hodin navštívit Znojmo a podívat se na největší pamětihodnosti. Procházka Znojmem Vás nadchne. Při dvoudenním pobytu bude na prohlídkju Znojma a okolí více času. Doporučíme kam zajít a co vidět. Určitě stojí za zhlédnutí znojemské podzemí, hrad, muzeum pivovarnictví atp. Pro milovníky umění doporučujeme navštívit Moravský Krumlov (35 km od penzionu) a zde navštívit Muchovu Slovanskou epopej, která je zde k vidění na krumlovském zámku. Možnosotí je mnoho. Stačí si pobyt zarezervovat a my se o Vás postaráme.


Zobrazit všechny aktuality

Předpověď počasí

Partneři