Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlasím, aby Ubytování Dyje (dále jen „Správce“), zpracovával mé osobní údaje pro marketingové účely spočívající v nabídce ubytovacích a souvisejících služeb poskytovaných Správcem, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) ve znění pozdějších předpisů a v souladu s nařízením č. 2016/679 „GDPR“, na dobu neurčitou, nebo do odvolání tohoto mého souhlasu. 

Potvrzuji, že jsem obeznámen se svými právy související se zpracováním mých osobních údajů, zejména

  • na přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo jejich výmaz, nebo omezení zpracování;
  • vznést námitku proti zpracování;
  • na přenositelnost údajů ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu;
  • kdykoliv souhlas se zpracováním odvolat;
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Dále potvrzuji, že jsem obeznámen se způsobem nakládání s mými osobními údaji a jejich zpracováním, zejména

  • mé osobní údaje jsou zpracovány pouze v rozsahu, ve kterém byly mnou poskytnuty a pouze pro shora uvedené účely;
  • s mými údaji jsou prováděny následující úkony: uložení do databáze, úpravy v případě, že je doplním nebo se dožádám úprav, vyhledávání, třídění a likvidace po uplynutí shora uvedené lhůty pro zpracování nebo po odvolání mého souhlasu.

V případě uplatnění výše uvedených práv se mohu ve věci ochrany mých osobních údajů obrátit na emailovou adresu info@ubytovanidyje.cz nebo na telefonní číslo +420 737 11 13 21.

Novinky a aktuality

Znojmo zabodovalo - patří mezi padesátku nejkrásnějších malých měst na světě!!!!!!!!

Znojmo zabodovalo - patří mezi padesátku nejkrásnějších malých měst na světě!!!!!!!!Přečtěte si zajímavý článek na tomto odkazu. Přijeďte se podívat a zhodnotit zda je pravdivý.

ZNOJMO mezi 10 nejkrásnějšími městy České republiky

ZNOJMO mezi 10 nejkrásnějšími městy České republiky Vážení návštěvníci Znojemska. Město Znojmo bylo zařazeno mezi 10 nejkrásnějších měst České republiky. My "domácí" víme, že tomu tak je a vy "přespolní" se přijeďte přesvědčit, že tomu tak opravdu je! No a ubytování můžete mít u nás. Náš penzion má také jedno nejvyšší ohodnocení. Je to hodnocení přímo hostů, kteří už u nás bydleli. Na Booking.com jsme již třetím rokem za sebou hodnoceni jako "Naprosto vyjímečné ubytování". Přijeďte a přesvědčte se.


Zobrazit všechny aktuality

Předpověď počasí

Partneři