Souhlas se zpracováním osobních údajů

Souhlasím, aby Ubytování Dyje (dále jen „Správce“), zpracovával mé osobní údaje pro marketingové účely spočívající v nabídce ubytovacích a souvisejících služeb poskytovaných Správcem, v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) ve znění pozdějších předpisů a v souladu s nařízením č. 2016/679 „GDPR“, na dobu neurčitou, nebo do odvolání tohoto mého souhlasu. 

Potvrzuji, že jsem obeznámen se svými právy související se zpracováním mých osobních údajů, zejména

  • na přístup ke svým osobním údajům, jejich opravu nebo jejich výmaz, nebo omezení zpracování;
  • vznést námitku proti zpracování;
  • na přenositelnost údajů ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu;
  • kdykoliv souhlas se zpracováním odvolat;
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Dále potvrzuji, že jsem obeznámen se způsobem nakládání s mými osobními údaji a jejich zpracováním, zejména

  • mé osobní údaje jsou zpracovány pouze v rozsahu, ve kterém byly mnou poskytnuty a pouze pro shora uvedené účely;
  • s mými údaji jsou prováděny následující úkony: uložení do databáze, úpravy v případě, že je doplním nebo se dožádám úprav, vyhledávání, třídění a likvidace po uplynutí shora uvedené lhůty pro zpracování nebo po odvolání mého souhlasu.

V případě uplatnění výše uvedených práv se mohu ve věci ochrany mých osobních údajů obrátit na emailovou adresu info@ubytovanidyje.cz nebo na telefonní číslo +420 737 11 13 21.

Novinky a aktuality

LÉTO 2020

LÉTO 2020Přemýšlíte nad dovolenou se skupinou svých přátel? Hledáte vhodné prostředí pro větší skupinu? Pro letošní letní prázdniny nabízíme ještě několik volných týdenních pobytů. Zavolejte nám a my Vám připravíme individuální nabídku pobytu. Nenechávejte organizaci své dovolené na poslední chvíli. Prožijte krásné léto u nás na Znojemsku.

Ocenění našeho ubytování a služeb

Ocenění našeho ubytování a služebJiž čtvrtým rokem po sobě jsme získali vysoké ohodnocení kvality našeho ubytování a služeb na Booking.com. Za rok 2018 jsme obdrželi známku 9 z deseti možných a naše ubytování je prezentováno na výše uvedeném ubytovacím webu jako FANTASTICKÉ ! To vše na základě hodnocení skutečných zákazníků, kteří nás v posledním roce navštívili. Oslavte to s námi. Děkujeme.


Zobrazit všechny aktuality

Předpověď počasí

Partneři